TERMS & CONDITIONS / TERMA & SYARAT

  1. Tambahan $2,000.00 akan dikenakan sekiranya majlis diadakan di balai rakyat dan di tempat hall seperti Bedok Pencak Silat, Persatuan Arab dan lain lain tempat bagi menapung kos decorasi. Tiada kos jika majlis diadakan di bawah kolong blok. Dan tidak di kenakan bayaran decorasi di bawah blok atau multi purpose HDB hall.

  2. Kami MASAKAN SHAIK SABRI akan mengambil DEPOSIT 75% dari Total Jumlah Bill termasuk Service Charge. Bakinya harus dibayar lepas majlis walima.

  3. Sekiranya terjadi pembatalan pada majlis anda dari Allah, dari government doctor endorsement, mempelai tidak diizinkan bernikah dan majlis walima harus dibatalkan atas sebab yang tertera di atas, wang deposit anda akan dikembalikan kesemuanya.

  4. Tetapi sekiranya majlis anda dibatalkan atas sebab tidak ada jodoh, wang deposit tidak akan dikembalikan. Sebaliknya majlis walima anda boleh ditukar pada tahun & bulan yang lain. Atau anda boleh berpindah milik ke majlis orang lain.

  5. Syarat MASAKAN SHAIK SABRI akan memberi surat Delivery Order. Anda harus periksa bahawa makanan yang di hantar kesemuanya betul. Sekiranya ada item makanan yang kurang, anda tidak boleh tandatangan surat Delivery Order. Jikalau makanan perjanjian surat betul dan tidak ada salah, anda harus tandatangani Delivery Order.

  6. Kami MASAKAN SHAIK SABRI tidak akan merima aduan anda selepas majlis walima anda apabila surat Delivery Order sudah diperiksa dengan betul dan anda sudah tandatangani Delivery Order.

  7. Kaki tangan MASAKAN SHAIK SABRI iaitu penolong dapur, kendarat, supervisor, pencuci pinggan mangkuk dan penjaga buffet, sekiranya mereka hendak menunaikan solat Zohor, Asar dan Maghrib haruslah bergiliran.

  8. Makanan yang di hantar untuk majlis anda kesemuanya hak anda. Terpulang pada pihak tuan rumah untuk memberitahu pada pihak kami sekiranya anda setuju para kaki tangan kami menunaikan solat bergiliran dan bermakan di majlis anda.

 

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Untuk keterangan lanjut sila hubungi:
Shaik Sabri: 6245 2906 / 9678 5171